Kiemelt Partnereink

Kárpittisztítás

Kárpittisztítás
Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely Kárpittisztítás: 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


A legjobb katasztrófa filmek XXIII. 23. kerület Budapest

A legjobb katasztrófa filmek XXIII. 23. kerület Budapest
A katasztrófa filmek tekintetében egy dolog teljesen biztosan közös pont, ez pedig a film lélegzetelállító látványvilága. Ennek következtében az is teljesen nyilvánvaló, hogy ezen alkotások drágának is számítanak a többihez képest, hiszen minél inkább látványosabb egy adott jelenet, annál többet kell költeni rá a kivitelezéshez.
  A legjobb katasztrófa filmek
 
A katasztrófa filmek tekintetében egy dolog teljesen biztosan közös pont, ez pedig a film lélegzetelállító látványvilága. Ennek következtében az is teljesen nyilvánvaló, hogy ezen alkotások drágának is számítanak a többihez képest, hiszen minél inkább látványosabb egy adott jelenet, annál többet kell költeni rá a kivitelezéshez.
 
A katasztrófa filmek éppen ezért moziban a leginkább élvezhetők, hiszen a nagy vásznon, tökéletes képminőséggel és a robbanásokhoz, lavinákhoz és egyéb digitális képekhez társuló hanghatások nagy térben jönnek ki a lehető legjobban.
 
A katasztrófa filmek producerei tehát nem a spórolásról híresek, a kívánt eredmény pedig rendszerint nem is múlja alul az elvárásokat. Íme, a legjobbak.
 
Holnapután (2004)
 
A Holnapután rengeteg szempontból megelőzte a modern kor legnagyobb problémáját, a klímaváltozást. A film központi kérdésköre ugyanis nem más, mint a globális felmelegedés, amely a Föld bolygón egy új típusú jégkorszakot idéz elő. A film kiválóan reflektál a társadalmi retorikára is, hiszen sokan pánikba estek, mások pedig tagadtak - ez utóbbi kategóriába sorolva a film fiktív, amerikai alelnökét is. Kijelenthető, hogy a film a számok és a bevétel alapján nagy sikernek számított, ma pedig a zöld gondolkodásmód előre törésével aktuálisabb filmes program lehet, mint eddig valaha. Hamisítatlan, tízből tízes szórakozás, melynek során megdermed a kezünkben a popcorn.
 
Csillagok között (2014)
 
Léteznek olyan filmek, melyek két stílusjegyet vegyítenek, a végeredmény pedig ennek következtáben egészen unikális lesz, ilyen példának okáért a science fiction elemeket tartalmazó és katasztrófa filmek elemeit tartalmazó Csillagok között. A történet egészen erőteljesen szívszorító, hiszen a néző azzal szembesül, hogy egy vírus pusztít a bolygón, melynek következtében az embereknek ügyeskedni kell az előrejutáshoz. A NASA azonban felkutat egy tehetséges űrhajóst Matthew McConaughey személyében és meggyőzik róla, hogy vállalja el élete küldetését és találjon a Földön túl élhető életformát. Hősünknek nagy morális dilemmákkal kell megküzdenie, hiszen a Földön kívül eltöltött idő másodpercekből, addig ugyanaz a mennyiség a Földön hosszú napokból áll és fel kell készülnie arra, hogy soha többé nem látja a családját. Az örök kérdés pedig, hogy egy adott ember élete, vagy az emberiség jövője a fontosabb, az egyik legnehezebb kérdés a katasztrófa filmek asztalán. Nem titok, hogy a küldetés el lesz vállalva, a tudományos fantasztikum bonyodalmai pedig lehetetlen helyzeteket, megoldandó problémákat idéznek elő.
 
Titanic (1997)
 
James Cameron valószínűleg a világ egyik leginkább ikonikus filmjét csinálta meg 1997-ben, amely minden attribútumot tartalmaz, amelyet egy filmnek érdemes. A katasztrófától, az emberi kapcsolatokon át, egészen a szerelemig. A Liverpoolból New Yorkba tartó óceánjáró hajóra, Jack (Leonardo DiCaprio) isteni szerencsének köszönhetően jut fel. Egészen más a története az úri, jómódú családból származó Rose-nak (Kate Winslet), aki Jack anyagi helyzetének szöges ellentétét képviseli a filmben a gazdagságával. A film arról ad számot a közönség számára, hogy a szerelem tekintetében teljesen mindegy, hogy mennyi pénze van valakinek, hogyan öltözik, milyen a modora, milyen kultúrából származik. Az egyetlen ami számít az az, hogy kinek milyen szíve van. A történetet bonyolítja a tény, hogy szerelmi háromszögről beszélünk, ugyanis Rose a jegyese egy szintén hajón lévő utasnak. A románcot pedig fenekestül forgatja fel az a tény, hogy a Titanic teljes gőzzel előre tart és jéghegynek ütközik.
 

<-- Vissza a A legjobb katasztrófa filmek XXIII. 23. kerület Budapest blog oldalra!

További cikkek